Kuukausivalmennus

14.03.2023

Kuukausivalmennus (140e / ensimmäinen kk, 90e / seuraavat kk) sisältää: 

Ennakkoon ja valmennuksen aikana suoritettavia tehtäviä ravitsemuksen eri osa-alueilta.

- Säännölliset valmennustapaamiset (2 x 40min/ ensimmäinen kk, 1 x 40min / seuraavat kk) Lahden alueella tai etätapaamisina.

Joissain tilanteissa on hyvä pitää valmennustapaamisia useamminkin, esim. isot elämäntaparemontit. Extra-tapaamisia valmennuskuukauden ajalle voit varata tarpeen mukaan 50e / 40min.

- Viikottaisen yhteydenpidon.

- Alkukartoituksen, sis. ruokapäiväkirjan analyysin. Kuukausivalmennuksessa lähdetään liikkeelle elämäntilanteesi, arvojesi ja taustojesi ja ruokapäiväkirjasi kartoittamisesta; mun on valmentajana erityisen tärkeää hahmottaa kokonaiskuva, jotta voin tarjota sulle parhaan mahdollisen valmennuksen <3

- Henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman (mikäli tarpeen).

- SULLE sopivaa valmennusta -> suunnitellaan valmennus niin, että tulet saamaan siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti!

- Kaiken tuen ja tsempin, minkä tarvitset! En tule tekemään töitä puolestasi, mutta autan sua löytämään sellaiset välineet hyvinvoinnin työkalupakkiisi, joista on apua valmennuksen jälkeenkin. Tässä valmennuksessa todella tavoitellaan pysyviä muutoksia & onnistumisia!

Varaa valmennuspaikka kuukausivalmennukseen:

Hyvä tietää valmennukesta

Kuukausivalmennuksessa sekä kesto, että sisältö suunnitellaan juuri Sinun tavoitteitasi tukevaksi kokonaisuudeksi. Jos tähtäimessäsi on suurempi elämäntaparemontti, suosittelen varaamaan valmennuksen useammalle kuukaudelle. Ensimmäisen kuukauden aikana saa toki jo hyvän startin sekä motivaatioboostin, ja joskus se voikin olla juuri se, mikä riittää!

Etukäteen on vaikea ennustaa, minkä mittainen valmennus tuo halutut tulokset. Siksi valmennuksen jatkoa tarkastellaan aina yhdessä tuumin kuukausittain. Ja hei, älä säikähdä, LUPAAN, etten tule tyrkyttämään ja "pakkomyymään" sulle jatkokuukausia! Ehdottomasti kerron jo alkutapaamisessa näkemykseni ja arvioni Sinulle sopivan valmennuksen sisällöstä ja kestosta, mutta koska olet itse oman elämäsi paras asiantuntija, en lähde päätöksiäsi kyseenalaistamaan!

Hyvä tietää kuukausivalmennuksesta:

- Lähtökohtana ovat Sinun tavoitteesi.

- Valmennus on paljon muutakin kuin valmis ruokavalio ja sen noudattaminen! (Aina paperille kirjattua ruokavaliota ei edes tarvita)

- Muutokset tehdään aina pala kerrallaan - rennolla, mutta tavoitteellisella otteella.

- Valmennus ei ole dieetti! Päinvastoin; tavoite on oppia pois dieetti-tyyppisestä ajattelumallista ja ruokailutottumuksista. Valmennuksessa opit juuri sinun arkeesi istuvia, terveellisempiä ruokailutottumuksia ja elämäntapoja (mm. liikunta, uni, palautuminen) askel askeleelta.

- Valmennus pohjautuu aina tervettä ruokasuhdetta ja pysyvää muutosta tukeviin valintoihin, sekä yleisiin ravinto- ja liikuntasuosituksiin ja tieteeseen pohjautuvaan tutkimustietoon.

- Et tule saamaan listaa kielletyistä ja sallituista ruoka-aineista. Koska niitä ei yksinkertaisesti ole; opit tämän varmasti valmennuksessa 😉

- Myöskään ravintolisillä kikkailua tai muutakaan hifistelyä ei ole tiedossa. Pääpaino on ravitsemuksen peruspalikoiden kunnostamisessa; keskitytään täydellisen magnesiumkapselin etsinnän sijaan mm. ruokarytmin säännöllistämiseen :)

Mietityttääkö jokin valmennuksesta? Etkö löytänyt sivuilta vastausta kysymykseesi?
Ota yhteyttä, vastaan mielelläni!