Moikka täältä kameran ja ruudun takaa!

...ja onpas kiva, että olet löytänyt sivuilleni! Lienee syytä esitellä kuvieni ja blogitekstieni lisäksi se, kuka niiden takana oikein häärii. Sillä väistämättä kaikessa luovassa tekemisessä on aina persoona pelissä, mikä vaikuttaa prosessiin ja lopputulokseen.

Luovuus on iso osa minua ja juuri siksi rakastankin luoda kuvia, joissa on ripaus sitä jotain. Ehdota siis rohkeasti mitä vaan ajatusta kuvauspaikan, -tyylin tai -rekvisiitan suhteen. Mitä erikoisemmalta kuulostava idea, sitä varmemmin olen mukana!

Jo lapsesta asti sanoihin ja kuviin kätketyt tarinat ovat puhutelleet vahvasti. Omien tekstien kirjoittamiseen bloggaaminen on ollut loistava vaihtoehto. Tuntuu ihan uskomattomalta, että Elsalinnean on yksi Suomen luetuimmista hyvinvointiblogeista!

Toisinaan kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja ehkäpä juuri siksi intohimo valokuvaamiseen on myös ollut olemassa jo iät ja ajat. Kipinä syttyi täyteen roihuun viimeistään silloin kun sain rippilahjaksi kauan toivomani järjestelmäkameran!
Vaikka olen kuvannut pitkään, koen silti matkani kuvaajana olevan vasta alussa. Valokuvauksessa ei kai koskaan voi ollakaan täysin valmis, mikä onkin koko homman suola! Harrastuspohjalta lähtenyt kuvaaminen muuttui ihanaksi sivutyöksi nyt 2023 keväällä ja mielenkiinnolla odotan, mihin tarinani valokuvaamisen parissa loppujenlopuksi kuljettaakaan - tervetuloa seuraamaan matkaani Instagramin puolella @elsalinneaphotography !

Sen kuitenkin tiedän jo tässä vaiheessa, että spontaanius ja hetkessä eläminen sekä ohikiitävien, kauniiden hetkien ja tunnelmien huomaaminen ovat vahvuuksiani, joita haluan kamerani kautta myös välittää. Ja vaikka suhtaudun elämään pääosin aika huolettoman positiivisesti ja usein "teen ekana ja ajattelen tokana", asuu sisälläni pieni perfektionisti, joka astuu esiin aina työn viimeistelyvaiheessa.

Koulutukseltani olen lastenohjaaja (SDO) sekä lisensoitu ravintovalmentaja (T4Y) ja lisäosaamista olen hankkinut monilta kursseilta lasten, nuorten ja aikuisten fyysiseen ja psyykkisen valmentamiseen liittyen. Olen myös kahden kouluikäisen tytön äiti, joten lapsi- ja perhekuvaukset ovat luovien muotokuvausten lisäksi yksiä suosikkejani!

Mutta se minusta, sillä ennen kaikkea parasta olisi päästä osaksi sun tarinaa ikuistamalla just SUN tärkeät hetket ja elämänvaiheet kauniiksi muistoiksi. 

Nähdäänhän kuvauksissa? <3Ota yhteyttä tai jutellaan lisää blogissa tai Instagramissa @elsalinnean  /  @elsalinneaphotography

<3 Elsa Nurminen


Y-tunnus 3203535-5