Valmennus

Lisäboostia arjessa jaksamiseen? Tähtäimessä paremmat ruokailutottumukset, joista voisi olla iloa koko perheelle? Haaveena kevyempi olo, terveyden edistäminen tai joustavan ja tasapainoisen syömisen oppiminen?

Ratkaisuna voi olla jokin näistä ravintovalmennus-vaihtoehdoista! Niistä jokaisessa syödään ihan oikeaa ruokaa; monipuolisesti, ravitsevasti, joustavasti ja riittävästi. Ei siis keittiövaa'alla punnittuja kana & riisi -annoksia muovirasioihin pakattuna. Tavoitteena on oppia ratkaisuja, joita on helppo noudattaa vielä valmennuksen jälkeenkin.

Ravinnon lisäksi valmennuksessa huomioidaan aina myös psyykkinen puoli, sillä fyysisen tekemisen lisäksi myös mielen jumppaamisella on tosi iso vaikutus pysyvien tuloksien saavuttamiseksi!
Liialliseksi suorittamiseksi tai stressaamiseksi homma ei saa kuitenkaan mennä - rennolla ja positiivisella tekemisellä saadaan aikaan parhaita onnistumisia.

Autan sua enemmän kuin mielelläni kohti tavoitteitasi! Tutustu valmennusvaihtoehtoihin alta.

Asiakaspalautteet

Kiitos Sinulle Elsa panostuksestasi! Kohtasit minut yksilöllisellä tasolla ja kokonaisvaltaisesti: kuuntelit toiveitani ja toimit niiden mukaan. Syömishäiriöhistoriani vuoksi jännitin valmennukseen lähtemistä, mutta se osoittautui turhaksi, koska tässä valmennuksessa ei mitattu, punnittu tai karsittu ruokaa. Sain vahvistusta omalle syömispolulle sekä paljon hyviä muutosvinkkejä tulevaisuuteen. Kiitos! <3 

Ravintokartoituksen avulla selvisi, että syön aktiiviseen elämäntapaani nähden liian vähän hiilihydraatteja.
Tehtyäni ruokavalioon Elsan neuvojen mukaan pieniä muutoksia, olen saanut lisää energiaa raskaisiin salitreeneihin ja sitä kautta myös voimatasot ovat kasvaneet. 


Valmennuksesta jäi todella hyvä fiilis kaikin puolin. Elsalla on ihanan lämmin, kannustava tyyli. Iloinen ja rempseä meininki ja ammattitaitoinen ote. Pidin erityisesti materiaalien kauniista ulkoasusta ja helppokäyttöisyydestä. Kattava ravintokartoitus ja konkreettiset vinkit toivat uutta puhtia laadukkaampaan syömiseen.

Tiesin, että olisi ryhtiliikkeen aika ja Elsan opintojen myötä tuli sopiva motivaatio.
Uuden suunnan hakeminen olikin helpompaa kuin uskalsin toivoa.
Selkeät, hyvät ohjeet sekä Elsan iloinen kannustus saivat tuloksia aikaan, josta olen tyytyväinen.
Itsekin totesin, että ei se vaaka, vaan mittanauha!